In het Wielercentrum Eddy Merckx in Gent werden de hoofdprijzen uitgereikt die verbonden zijn aan het LM-Classics laureaatschap. Patrick De Bisschop uit Kruisem ging naar huis met een fonkelnieuwe Ridley Fenix SL, de all-roundfiets van het Belgische fietsenmerk waar ook de profs van de Lotto-Soudalploeg mee rijden. Filip Heylesonne, event-manager bij Ridley overhandigde de fiets en gaf de gelukkige winnaar alle technische uitleg.

Patrick De Bisschop is in de wolken met zijn gewonnen Ridley. “In november vorig jaar werd ik op nog geen twee kilometer van mijn deur aangereden door een wagen. Ik had verschillende breuken en mijn koersfiets was volledig vernield. Ik kon een nieuwe fiets dus wel gebruiken!’’

Dit jaar moest je vijf keer deelnemen aan een LM-Classic om in aanmerking te komen voor de extra-prijzenpot geschonken door Ridley, Kortweg Cycling Travel, Lazer, Crelan en Grinta! Alle laureaten ontvingen in ruil voor hun afgestempelde controlekaart ook een onderdeel van het LM-wielertenue.

Ook de andere hoofdprijswinnaars keerden op de vooravond van Sinterklaas tevreden naar huis. Carine Criel uit Evergem en Marc Wesemael uit Zottegem kunnen volgend jaar een hele week mee op fietsvakantie met Kortweg Cycling Travel. Yvette Willems uit Heusden (Destelbergen) en Robby Van den Bossche uit Aalst winnen elk 2 vip-tickets voor het Belgisch kampioenschap veldrijden in Antwerpen.

Alle andere winnaars krijgen hun prijs thuis opgestuurd. Heel binnenkort maken we ook het programma bekend van de LM-Classics 2020. Een feesteditie vol verrassingen naar aanleiding van 10 jaar LM-Classics!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s