Over vier maanden min één dag staat Remco Evenepoel aan de start van zijn eerste grote ronde, zo maakte de jonge renner vandaag bekend. Zaterdag 9 mei begint de Ronde van Italië en het Belgische supertalent kijkt er nu al reikhalzend naar uit.

Maar op 9 mei starten ook de LM-Classics 2020 met de Willems Veranda’s Classic in Herzele. De LM-Classics vieren hun tienjarig bestaan, en dat zal je geweten hebben. Nu al kan je op onze facebookpagina alle 10 ritten bekijken én je fietsvrienden en –vriendinnen warm maken om met jou mee te rijden.

Wie vijf keer deelneemt en tijdig zijn afgestempelde controlekaart instuurt, ontvangt volledig gratis een onderdeel van het splinternieuwe LM-wielertenue. Al deze laureaten komen bovendien in aanmerking voor een reuze prijzenpot voor onze 10de verjaardag met Ridley-fietsen, fietsvakanties met Kortweg Cycling Travel, vip- en andere tickets, abonnementen, Lazerhelmen, waardebonnen bij Modemakers en tal van fietsaccesoires.

De controlekaart kan je vanaf nu reeds downloaden op deze website. Wie niet kan wachten om rond te rijden in het blitse nieuwe LM-wielertenue kan het reeds aanschaffen via onze webshop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s