Naar goede gewoonte zijn heel wat partners van de LM-Classics aanwezig op de fietsbeurs Velofollies die dit weekeinde opnieuw meer dan 40.000 bezoekers verwelkomt in Kortrijk Expo.

Bij Cycling Vlaanderen, dat instaat voor de inschrijvingen op de LM-Classics, kan je het nieuwe LM-wielertenue bewonderen waarvoor je in 2020 kan sparen door deelname aan vijf LM-Classics. Bij Cycling Vlaanderen kan je ook een volledige 3D-print van jezelf laten maken. De eerste 65 leden van Cycling Vlaanderen (per dag) krijgen 2,5 euro korting op deze unieke actie in samenwerking met het Centrum Ronde van Vlaanderen.

Bioracer, fabrikant van het nieuwe LM-wielertenue, toont de nieuwste ontwikkelingen in fietskledij.

Bij Grinta! kan je uiteraard voordelig intekenen op een abonnement voor dit fietsmagazine. Daarnaast is Grinta!-uitgever Frederik Backelandt in de praaterana bij tal van gesprekken de interviewer. Op zondagnamiddag ontvangt hij maar liefst vijf wielerkampioenen, samen goed voor tien overwinningen in de Ronde van Vlaanderen. Tijdens De Ronde-Praatmarathon in hal 5 worden Roger Decock, Eric Leman, Eric Vanderaerden, Johan Museeuw en Stijn Devolder aan de tand gevoeld.

Kortweg Cycling Travel, dat ook de LM-fietsvakanties verzorgt, informeert u over zijn fietsreizenaanbod voor 2020.  Naqi, dat op LM-Classics gratis recuperatiemassages geeft, toont zijn nieuwste sportverzorgingsproducten. Bij Ridley kan je de mooiste droomfietsen bewonderen.

Alle info over Velofollies op www.velofollies.be. De beurs is vrijdag open van 10 tot 22 uur en op zaterdag en zondag van 10 tot 18 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s