Van 10 tot 17 oktober kan je opnieuw met LM en Kortweg Cycling Travel op fietsvakantie naar Mallorca.

Fietsvakantie LM Classics 1LM-Classics blaast dit jaar tien kaarsjes uit en dat vieren we! Zo organiseren we in 2020 niet één maar twee fietsvakanties. In mei kan u ons vinden in Mojacar in het zuiden van Spanje, maar deze vakantie is volzet. In oktober trekken we naar het schitterende Astoria Playa viersterrenhotel (adults only) gelegen aan Port Alcudia op 150 meter van één van de mooiste stranden van het fietseiland Mallorca.

De deelnemers genieten van de onvolprezen Kortweg-service: fietsen in drie groepen met elk een fietsbegeleider en een gemeenschappelijke assistentiewagen voor de ruime bevoorradingen en technische bijstand onderweg.

Het verblijf is in half pension, exclusief dranken bij het diner. Je vliegt naar Palma de Mallorca en geniet van luchthaventransport naar het hotel.  Je eigen fiets volgt met een professioneel fietstransport over de weg en staat in een afgesloten en bewaakte fietsenstalling. Gratis gebruik van technisch en poetsmateriaal, gratis wasdienst voor jouw wielerkledij. LM-leden krijgen extra een volledig LM-wielertenue (nieuw model 2020).

De prijs is 895 euro per persoon, niet-fietser – 80 euro, toeslag voor single kamer 235 euro voor de eerste zes boekingen. Inschrijven uitsluitend rechtstreeks via www.kortweg.be.

Fietsvakantie LM Classics 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s