De LM-fietsvakantie van 17 tot 24 mei in Mojacar (Spanje) kan door de coronacrisis niet doorgaan. Alle deelnemers ontvingen hierover reeds een bericht van organisator Kortweg Cycling Travel. Wel kan je je fietsvakantie reeds omboeken naar een andere afreisdatum in het najaar, of zelfs naar 2021, naar keuze in Mojacar of Mallorca.

“Je boeking is niet verloren”, zegt Jan Almeye van Kortweg Cycling Travel. “Wij staan erop dat elke klant die voor een Kortweg Cycling Travel fietsvakantie koos, dat nog steeds kan beleven door omboeking naar een latere afreisdatum naar keuze. Je hebt keuze uit twee grote periodes : het najaarsaanbod 2020 of het voorjaarsaanbod 2021, zowel in Mojacar als op Mallorca. Je kan alle fietsvakanties terugvinden op www.kortweg.be.”

De omboeking gebeurt op basis van de huidige betaalde waarde van de fietsreis, exclusief dossierkosten. Indien je bij je originele boeking ook een VAB reisverzekering afsloot via Kortweg Cycling Travel, wordt deze mee overgenomen naar je nieuwe fietsvakantieperiode (de dekking is van toepassing op dezelfde waarde van de initiële waarde van de fietsvakantie) Als de kostprijs van de nieuw gekozen fietsreis lager ligt, dan ontvang je later per post een voucher voor het restsaldo. 

Mogelijks wil je absoluut nog dit jaar nog je fietsvakantie plannen.  Dat zou voor Kortweg Cycling Travel en voor de betrokken hotels een goede zaak zijn, want zij maken op dit ogenblik grote verliezen. Wie hiervoor kiest, ontvangt extra een gratis Kortweg Cycling Travel wielertrui cadeau (t.w.v. 65 euro). 

Zo kan er dit najaar geboekt worden voor de LM-fietsvakantie op Mallorca van 10 tot 17 oktober, of voor een andere periode, of in Mojacar. Je kan ook omboeken naar het voorjaar 2021, bijvoorbeeld voor de LM-fietsvakantie in Mojacar van 16 tot 23 mei 2021, of een andere periode, of op Mallorca. LM-leden die boeken voor de LM-fietsvakanties, krijgen als extra-geschenk een volledig LM-wielertenue (nieuw model 2020) ter waarde van 125 euro!

Alle verdere info uitsluitend via www.kortweg.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s