Na de LM-fietsvakantie in Mojacar (mei 2020) is nu ook deze op Mallorca (10 tot 17 oktober 2020) afgelast wegens code rood door het corona-virus. Maar niet getreurd: je kan je fietsvakantie al omboeken naar 2021, zowel naar Mojacar als naar Mallorca, of zelfs naar Calpe.

In 2021 vinden de LM-fietsvakanties plaats van 16 tot 23 mei in Mojacar en van 2 tot 9 oktober op Mallorca. Iedereen kan daarvoor nu reeds inschrijven. Maar ook fietsers die hun fietsvakantie van dit jaar geannuleerd zagen, kunnen deze omboeken naar een fietsvakantie naar keuze in 2021, zowel in het voorjaar (Mojacar, Mallorca, Calpe) als in het najaar (Mojacar, Mallorca).

Wie zijn reeds geboekte fietsvakantie niet wil omboeken, kan ook een reisvoucher krijgen (bedrag exclusief dossierkost en eventuele verzekeringskost) geldig tot afreisdatum 31 mei 2022.

Iedereen die voor één van deze drie mogelijkheden kiest (omboeking voorjaar, omboeking najaar, reisvoucher) ontvangt bovenop een wielershirt van Kortweg Cycling Travel. LM-leden die inschrijven of omboeken naar de LM-fietsvakanties krijgen ook altijd gratis een volledig LM-wielertenue.

In het uiterste geval kan je ook terugbetaling aanvragen. Uit solidariteit met onze partner Kortweg Cycling Travel raden we onze leden uiteraard aan te kiezen voor drie andere opties.

Voor alle verder info in verband met je boeking kan je alleen terecht bij Kortweg Cycling Travel via info@kortweg.be. Op www.kortweg.be vind je ook alle praktische info over alle bestemmingen, hotels en inbegrepen diensten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s