De LM-Classics kijken al uit naar 2021. En dat zal voor vele duizenden wielertoeristen hetzelfde zijn. Zij missen de charme van de groepstochten. Toch is het nog volledig onduidelijk in welke omstandigheden ons circuit zal kunnen afgewerkt worden. Ook onze lokale partners-organisatoren weten nog niet waar ze vanaf de maand mei zullen aan toe zijn. Samen met hen hopen we dat de gezondheidscrisis tegen dan grotendeels achter de rug is. 2020 moest een feestjaar worden voor 10 jaar LM-Classics. Hopelijk kunnen we dat volgend jaar wel vieren, samen met onze partners, organisatoren én vele duizenden deelnemers.

In afwachting hierbij ons voorlopig programma, dat vanzelfsprekend onder voorbehoud is. Nieuw in 2021 is de Belgian Cycling Ride op zaterdag 3 juli met start en aankomst aan het nieuwe gebouw van de Belgische Wielerbond in Tubeke. Een unieke gelegenheid om te fietsen in een onbekend maar uitdagend Henegouws landschap en toch slechts op enkele kilometers van de taalgrens.

LM-Classics 2021:

2 mei, Herzele: Willems Veranda’s Classic

15 mei, Ophasselt: Altebra Muur Classic

29 mei, Sint-Lievens-Houtem: Livinus Classic Spring Edition

12 juni, Zomergem: Les Collines-Martinus Zomer VTT en Classic

3 juli, Tubeke: Belgian Cycling Ride

10 juli, Eeklo: Ledeganck Fietstochten

7 augustus, Ichtegem: Jurgen Vandewalle Bioracer Classic

8 augustus, Grobbendonk: Militair Kamp Label

28 augustus, Ertvelde: Vriendschapstocht

9 tot 12 september, Lanaken: Limburg Fietsvierdaagse

2 thoughts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s