Hoe georganiseerde fietstochten, zoals de LM-Classics, in 2021 zullen verlopen, weet voorlopig niemand. Maar niet getreurd, hoewel het weer de jongste dagen ook niet meezit. Je kan er altijd met maximum vier fietsers op uit trekken om jullie vertrouwde trainingsritjes af te werken. Maar je kan ook meerijden op uitgepijlde Flandriënroutes van Cycling Vlaanderen, verspreid in heel Vlaanderen.

Cycling Vlaanderen zorgt in samenwerking met lokale organisaties voor parcours zowel op de weg en vtt die gedurende 2 tot 4 weken uitgepijld zijn. Je kan ook de gpx-files downloaden zodat je de ritten zelfs nadien nog kan afwerken.

Op dit ogenblik kan je in Oostende nog enkele dagen mountainbiken in de buurt van het parcours van het WK Cyclocross. In Geraardsbergen kan je tot 14 februari De Muur en de Bosberg trotseren en in Lievegem kan je tot eind van de maand terecht voor zowel een wegrit als een vtt-parcours. Daarnaast zijn er ook webinars en Zwift Rides.

Alle info op: www.cycling.vlaanderen/flandrienactie

Ook op de Facebookpagina van Cycling Vlaanderen kan je de Flandriënritten bekijken: https://www.facebook.com/CyclingVlaanderen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s