Er zijn nog maar vier plaatsen voor de LM-fietsvakantie met Kortweg Cycling Travel van 2 tot 9 oktober op Mallorca. En je kan ook al boeken voor de LM-fietsvakantie in Mojacar van 22 tot 29 mei 2022 in Mojacar.

Snelle beslissers kunnen nog mee van zaterdag 2 tot zaterdag 9 oktober naar het fantastische designhotel Astoria Playa (4*+) in Port Alcudia in het noordoosten van Mallorca en op 150 meter wandelafstand van één van de mooiste stranden van het eiland. Vandaar kan je zowel vlak, heuvelachtig als bergachtig fietsen. Gekende uitdagingen zijn Col de Soller, Puig Major en Sa Calobra. Een hele week fietsplezier voor 915 euro, vluchten en vervoer ter plaatse, verblijf, maaltijden, begeleiding, bevoorrading, vervoer van uw eigen fiets enz inbegrepen.

Van zondag 22 tot en met zondag 29 mei 2022 (week van Hemelvaart) gaan we na drie jaar onderbreking eindelijk terug naar hotel Marina Playa (4*) in het Andalousische Mojacar, al tien jaar de vaste en vertrouwde fietslocatie van Kortweg. Het hotel ligt aan de zee, op 3 km van het toeristische centrum van Garrucha en op 6 km van het oude Moorse stadsgedeelte van Mojacar. Je kan er geweldig fietsen in het rustige achterland van de Sierra Cabrera. In Mojacar betaal je 885 euro per persoon en is het verblijf in vol pension met water en huiswijn bij de maaltijden. Vluchten met Brussels Airlines, begeleiding, bevoorrading, technische assistentie, professioneel fietstransport en alle andere Kortweg-service inbegrepen.

Alle detailinfo en inschrijvingen uitsluitend via www.kortweg.be. Leden van de Liberale Mutualiteit die inschrijven voor de LM-fietsvakantie krijgen bovendien gratis een volledig LM-wielertenue (broek, trui, sokken).

One thought

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s