Door de aflopende coronamaatregelen kunnen er eindelijk opnieuw georganiseerde fietstochten worden gereden. De komende weken en maanden kan je dan ook nog deelnemen aan vijf LM-Classics.

Met spijt in het hart hebben we wegens een opstapeling van praktische problemen ook de nieuwe Belgian Cycling Ride van komende zaterdag 3 juli in Tubeke moeten afgelasten. 

Aan het afgeslankte programma van 2021 wordt geen laureaatschap verbonden. Je kan dit jaar dus niet sparen voor het nieuwe LM-wielertenue en er worden ook geen extra-prijzen voorzien.

Maar vijf organisatoren vonden het toch nog de moeite om een uitdagend en mooi fietsparcours aan te bieden. Op voorhand zal je elektronisch kunnen inschrijven via Cycling Vlaanderen en mogelijks ook nog de dag zelf. Houd hiervoor onze website in de gaten!

Op zondag 8 augustus komen zowel mountainbikers als cyclo’s aan hun trekken op het Militair Kamp Label in Grobbendonk (60, 45 en 25 km vtt en 90 km cyclo) met start aan GC De Volle Vaart, Vaartkom 6.

Op zaterdag 28 augustus rijden we in Ertvelde de traditionele Vriendschapstocht met start aan Sportcentrum Hoge Wal, Guldensporenlaan 34. Er zijn cycloritten van 105, 70 en 38 km en vtt van 25 en 47 km.

Drie andere LM-Classics die afgelast werden in de maand mei, kregen een herfst-editie. Op 4 september is er de Livinusbike Classic in Sint-Lievens-Houtem, op 2 oktober de Altebra Muur Classic in Ophasselt en op 24 oktober de Badisco-Toyota VTT en Enamecup Cyclo in Herzele.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s