De komende weken en maanden staan er toch nog vijf LM-Classics op het afgeslankte programma van 2021. We starten zondag 8 augustus met het Militair Kamp Label in het Antwerpse Grobbendonk.

Mountainbikers kunnen er aan GC De Volle Vaart, Vaartkom 6, starten voor 30, 45 of 60 km. Cyclotoeristen kunnen kiezen tussen 65 en 90 kilometer, telkens van 7 tot 10 uur. Inschrijven kan al vooraf via cycling.vlaanderen.

Op zaterdag 28 augustus rijden we in Ertvelde de traditionele Vriendschapstocht met start aan Sportcentrum Hoge Wal, Guldensporenlaan 34. Er zijn cycloritten van 105, 70 en 38 km en vtt van 25 en 47 km met beklimming van de unieke Zonneberg, het grootste park voor zonne-energie in de Benelux. Alle afstanden start tussen 8 en 14 uur.

Drie andere LM-Classics die afgelast werden in de maand mei, kregen een herfst-editie. Op 4 september is er de Livinusbike Classic in Sint-Lievens-Houtem, op 2 oktober de Altebra Muur Classic in Ophasselt en op 24 oktober de Badisco-Toyota VTT en Enamecup Cyclo in Herzele. Hierover volgt later nog alle concrete informatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s