Zondag 24 oktober sluiten we de LM-Classics van 2021 af met de Badisco-garage Toyota LM-Classic in Herzele. WTC De Wijngaardvrienden staan er opnieuw garant voor een puike organisatie voor zowel cyclotoeristen als mountainbikers. Deze herfsteditie vervangt de afgelaste LM-Classic die normaal begin mei zou plaatsvinden.

Op de weg kan je 25 of 50 km fietsen. Off-road kies je tussen 25, 36 of 47 km. De kids hebben hun VTT over 17 km. Inschrijven en starten van 8 tot 10u.30 (kids om 9 u) aan De Steenoven, Kerkkouter 40 in Herzele. Je kan ook vooraf inschrijven via www.cycling.vlaanderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s