Zaterdag 2 oktober staat de voorlaatste LM-Classic van het seizoen op het programma. In Ophasselt kan je terecht voor vier cyclo-afstanden en drie mountainbikeparcours. Ook de kids kunnen aan de slag voor 25 km.

Altebra en Fietsclub Unitas zorgen voor een speciale editie van hun uitgestelde LM-Classic die ook vorig jaar al niet kon doorgaan. Zoals steeds zijn er prachtige parcours uitgetekend op en rond de Muur van Geraardsbergen, de Denderstreek, de Vlaamse Ardennen en het unieke Henegouwse Pays des Collines.

Cyclotoeristen kunnen kiezen tussen 80, 60, 40 en 25 km. Mountainbikers kunnen 60, 40 of 25 km fietsen. De eerste 1000 deelnemers en alle kids krijgen een extra geschenkje. Zoals steeds kan je in Ophasselt rekenen op ruime parking, gescheiden kleedkamers en douches, bewaakte fietsenparking, mobiele depannagedienst, seingevers op gevaarlijke kruispunten, ruime bevoorrading, enz. DJ Robby en de Helaasheid der Zingen zorgen na de rit voor de animatie.

Inschrijven kan ter plaatse maar ook vooraf via www.cycling.vlaanderen.

One thought

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s