Ben jij een goed-weerfietser? Dan heb je komende zaterdag 18 juni geen enkel excuus om niet aan de start te staan van de vierde LM-Classic van het seizoen, Les Collines in Zomergem (Lievegem). 

LM-Classics Zomergem 2019

SV Zomergem trekt met zijn langste tocht (150 km) naar het schilderachtige en pittige Pays des Collines, voorbij de provinciegrens met Ronse zeg maar. Via het Schipdonkkanaal en de boerenbuiten van Drongen gaat het naar Machelen, de uitkijktoren in Kruishoutem, het Hof van Cleve, de hellingen in Nokere en verder (nieuw!) via kleine binnenwegen naar Anzegem en de zijkant van de Tiegemberg. Daarna gaat het naar Amougies en Russeignies, en dan volgen de echte ‘Collines’ elkaar snel op: Les Monts, de Gauquier en de Rue Cinquant. Als toetje zijn er nog de Kanarieberg, de Taaienberg en de Ladeuze. Over Huise en de zijkanten van Nazareth fiets je terug richting Zomergem. Onderweg zijn er drie uitgebreide bevoorradingen. De 35, 65 en 105 km volgen uiteraard ingekorte parcours. 

LM-Classics Zomergem 2019

Ook de mountainbikers komen opnieuw aan hun trekken met afstanden van 25, 45 en 65 km. Start en aankomst voor iedereen aan Sportcentrum Den Boer, Den Boer 17. Voorinschrijven kan via cycling.vlaanderen. Gpx-bestanden (mtb vanaf vrijdag) staan op sv.zomergem.be/events.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s