Het gaat hard nu met de LM-Classics. Nauwelijks een week na de Altebra/Muur-Classic verhuist de LM-startboog naar Sint-Lievens-Houtem voor de Allgro Livinusbike LM-Classic met start aan de Basisschool Hofkouter in de Schoolstraat 4.

LM-Classics Sint-Lievens-Houtem 2021
LM-Classics Sint-Lievens-Houtem 2021

De derde van tien LM-Classics is uitgestippeld op gedeelten van de historische Livinus-bedevaartroute en verkent alle groene en pittoreske wegen en paadjes in Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele, Erpe-Mere, Herzele, Zottegem en Geraardsbergen. Er zijn vier cycloparcours (56 km met 417 hoogtemeters, 69 km met 557 hoogtemeters, 87 km met 771 hoogtemeters en 134 km met 994 hoogtemeters) en vier vtt-parcours (43 km met 322 hoogtemeters, 62 km met 466 hoogtemeters, 86 km met 629 hoogtemeters en liefst 123 km met 936 hoogtemeters). De gpx parcours zijn te vinden op www.livinusbike.be.

Voor alle afstanden kan je vooraf inschrijven via cycling.vlaanderen (met korting en extra-prijzenpot) of ter plaatse. Bij alle afstanden is een verschillende trappist (of frisdrank) aan de aankomst inbegrepen. Daar is ook catering voorzien. Uiteraard zijn er onderweg voldoende en ruime bevoorradingen, uitgebreide parkeermogelijkheden, douchegelegenheid, fietsbewaking en een afspuitstand.

LM-Classics Sint-Lievens-Houtem 2021
LM-Classics Sint-Lievens-Houtem 2021

Ook in Sint-Lievens-Houtem kan je nog steeds beginnen sparen voor het nieuwe LM-wielertenue (5 deelnames op stempelkaart) en kans maken op de extra-prijzen zoals een Ridley koersfiets of een fietsvakantie met Kortweg Cycling Travel. De volgende afspraken op de LM-Classics kalender zijn in Zomergem (18 juni) en Eeklo (16 juli).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s