LM-Classics Grobbendonk 2021

Zondag 14 augustus zijn we met de LM-Classics te gast in de provincie Antwerpen. WTC Nete en Aa verwelkomt ons in Grobbendonk voor de klassieker Miltair Kamp Label. Deze organisatie is vooral gegeerd bij de mountainbikers omdat er een unieke en uitzonderlijke passage is van liefst 16 kilometer door het Militair Kamp van Grobbendonk. Ze kunnen kiezen voor 30, 45 of 60 km. De cyclotoeristen doen een tocht van 65 of 90 kilometer door de vlakke en rustige Kempen. 

LM-Classics Grobbendonk 2021

Start en aankomst aan CC De Volle Vaart, Vaartkom 6 in Grobbendonk. Gpx-files zijn te vinden op wtcneteenaa.be. Voorinschrijven met korting via cycling.vlaanderen. Alle voordelen van een LM-Classic: bevoorradingspakket, bijkomende bevoorrading met sanitair onderweg, gratis consumptie bij afgifte polsbandje, pechdienst, bewaakte fietsenstalling, kleedkamers en douches, afsluitstand, ruime parking, enz. 

Zondag 20 augustus verhuizen we naar Tubeke voor de eerste Belgian Cycling Ride. Houd onze sociale media in de gaten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s