Volgend weekend sluiten we de LM-Classics 2022 af met Limburg Fietsvierdaagse. Vier dagen lang kan je er met start in Lanaken genieten van fietsplezier langs de mooiste en rustigste Limburgse wegen, fietsend door de heide, door het water en door de bomen.

LM-Classics 2022

Geen provincie die zo haar toeristische troeven op tafel legt als Limburg. Lanaken ligt bovendien op een boogscheut van het gezellige Maastricht. Van donderdag 8 tot zondag 11 september zijn de fietsers hier aan het feest, met behalve de LM-Classic ook de Belgian Cycling Happening.

Starten doen we vier dagen lang aan het Cultureel Centrum van Lanaken aan de Engelse Hof 10, maar parkeren doe je in de Waterstraat 52. Aan het Cultureel Centrum vind je ook de bewaakte fietsenstalling, inschrijvingsformaliteiten, douches en de afterparty met live muziek. Uiteraard vind je onderweg alle sanitaire voorzieningen en uitgebreide bevoorrading.

LM-Classics 2022

De cyclotoeristen rijden op donderdag 25, 50 of 75 km uitgepijld en 100 km op gps, op vrijdag 25, 50 en 75 km uitgepijld en 125 km op gps, op zaterdag zijn al deze afstanden uitgepijld en op zondag is er keuze tussen 50 en 75 km of de familietocht van 18 kilometer. Ook op zondag kan je mountainbiken over 35, 55 of 80 km.
Je kan ook vooraf inschrijven op Cycling.vlaanderen. Een ultieme kans ook om een laatste stempel te verdienen voor jouw onderdeel van het nieuwe LM-wielertenue. Let op: op de vier dagen kan je slechts 1 keer een stempel krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s