Zaterdag 3 september zijn we alweer toe aan de voorlaatste LM-Classic van dit jaar. Bij TC Houtland-Ertvelde, beter gekend als De Augustijntjes, zijn we te gast voor de traditionele Vriendschapstocht. Die is zo oud als de LM-Classics, en staat dus voor de 11de keer op het programma!

LM Classics Ertvelde 2018

Cyclo’s kunnen hun hart ophalen over 38, 70 of 108 km. VTT kan over 25 of 47 km met de indrukwekkende passage langs het grootste zonnepanelenpark van België en de doortocht door brouwerij Van Steenberge van het Augustijnbier. Vanzelfsprekend kan dit aan de aankomst geproefd worden. Ook de start is trouwens bij Brouwerij Van Steenberge in de Lindenlaan 25 in Ertvelde. 

LM Classics Ertvelde 2018

Daarna verhuist de LM-boog een laatste keer dit jaar naar het verre Lanaken waar van donderdag 8 tot zondag 11 september Limburg Fietsvierdaagse op het programma staat met elke dag andere parcours. Daar kan je een laatste stempel verdienen voor het LM-laureaatschap. Inschrijven voor deze fietsvierdaagse kan nu al op Cycling.vlaanderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s