Eindelijk is het gelukt! De eerste droge LM-Classic is een feit. In deze gekke zomer hebben we al alles meegemaakt, daar kunnen de organisatoren en fietsers van de eerste twee LM-Classics in Hooglede en Aartselaar over meespreken. Gelukkig bleven de buien tijdens de derde LM-Classic in Heusden-Zolder afgelopen zaterdag uit. Meer dan 600 deelnemers genoten er van de Marc Wauters Classic, een organisatie van wielerclub Berg-op-Eversel.

Om 7u stonden de eerste deelnemers al aan de start in Eversel. Ze begonnen er aan een tocht van 50, 95 of 155 km. De organisatoren blikken tevreden terug. Marie-Josée Vanluyd:   “Behalve enkele druppels bij de start om 7u, heeft het niet geregend. Wij bleven gespaard want op andere plaatsen heeft het liters gegoten. Dat zal ook veel mensen tegengehouden hebben om naar onze rit af te zakken. Dat is jammer, maar met meer dan 600 deelnemers zijn we toch heel tevreden.”

En die honderden deelnemers beleefden een leuke tocht. Tussendoor en bij aankomst werden ze trouwens getrakteerd op heel wat lekkers. “Ik kreeg al veel e-mails met positieve reacties. Zeker voor de bevoorrading en de bewegwijzering werden we bedankt.”

De Marc Wauters Classic is een onderdeel van de parochiefeesten in Eversel. “Vandaag sluiten we de festiviteiten af met een bonte avond. Gisteren hadden we een bbq en ook daar was het weer ons goed gezind. Het is een geslaagd weekend, volgend jaar organiseren we het wielerevenement zeker opnieuw!”

Ook de Liberale Mutualiteit van Limburg was prominent aanwezig. Zij maakten sfeerbeelden (hierna enkele voorbeelden) aan de start- en aankomstplaats en tijdens de tocht.

Bekijk ook de uitgebreide fotoreportage  en lees een reactie van WTC Sportief As.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s