De sportievelingen van WTC Sportief As reden zaterdag mee in de LM-Classic van Heusden-Zolder. Op hun weblog plaatsten ze een positief verslag dat we u niet willen onthouden. Een mooie samenvatting van een geslaagd wielerevenement. Bekijk ook enkele foto’s en het parcours.

“Vandaag heeft onze club de Marc Wauters Classic gefietst in Eversel. Omdat de meeste van onze wielertoeristen met de fiets de verplaatsing gemaakt hadden, werd er ervoor gekozen om het licht golvend parcours van de 95 km te fietsen. Het vertrek vond plaats bij + 23 graden aan cafétaria St-Baaf van daaruit ging het met een klein groepje richting Zelem, Halen, Geetbets, Runkelen, Duras, Wilderen, Halle-Booienhoven, Attenhoven, Gingelom en Muizen om via Engelmanshoven aan te komen aan de controle/bevoorrading in Groot Gelmen. Men kon hier kiezen uit o.a. sportdrank, appelsienen, cake en Red Bull.
Op de terugweg werd er gefietst langs Rijkel, Alken, Stevoort, Spalbeek en Thiewinkel om daarna terug te arriveren in Eversel. Gelukkig werd iedereen gespaard van pech en bleef men de ganse rit droog ondanks de slechte weersvoorspelling. Achteraf kreeg iedereen nog een stuk taart aangeboden door de organisatie. Besluit de afwezigen hadden ongelijk!”

Deze slideshow vereist JavaScript.

Bron: Weblog WTC Sportief As

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s