Aan de LM-Classics is een laureaatschap verbonden. Wie deelneemt aan drie van de vijf LM-Classics en zijn afgestempelde controlekaart op tijd terugstuurt, ontvangt een gratis LM-wielertrui ter waarde van 35 euro.

Op het einde van het seizoen volstaat het om het controleblad, met daarop minstens drie stempels, vóór 15 oktober over te maken aan het secretariaat van de Nationale Commissie voor Recreatieve Sportbeoefening: Globelaan 49, 1190 Brussel.

Na de derde LM-Classic van afgelopen zaterdag in Heusden-Zolder, zijn al heel wat fervente fietsers in het bezit van drie stempels. Wij wensen hen proficiat en hopen hen ook in de komende ritten ( 20 augustus in Vossem en 17 september in Ertvelde) aan de start te mogen verwelkomen.

Meer weten over de LM-wielertrui?

Kan u geen drie stempels verzamelen, maar wil u toch graag rondfietsen in deze mooie wielertrui? Bestel dan hier uw LM-wielertrui.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s