Met Zomergem-Mont Saint-Aubert-Zomergem staat zaterdag 17 juni de derde LM-Classic van het seizoen op het programma. Behalve de uitdagende tocht van 170 km naar het hooggelegen dorpje in het Pays des Collines kan je ook parcours van 105, 65 en 35 km afleggen, of mountainbiken over 17 (kids), 25, 45, 65, 85 en 105 km.

Voor de 170 km, tot diep in het rustige Pays des Collines, zijn er bevoorradingen voorzien in Tiegem, Mont-Saint-Aubert, Nukerke en Lozer. De 105 km gaat tot Tiegem en daarna langs enkele venijnige hellingen via Waarmaarde, Kerkhove, Gijzelbrechtegem, Petegem, Ooike en Lede naar de tweede bevoorrading in Lozer.

Inschrijven aan het Sportcentrum, Den Boer 17 in het Oost-Vlaamse Zomergem. Voor de uniforme deelnemingsprijs van 5 euro (7 euro voor niet-vergunninghouders) krijg je behalve een prachtig en goed uitgepijld parcours met uitstekende bevoorradingen ook bewaakte fietsenparking, gebruik van afspuitinstallaties, gebruik van douches, een gratis Ename of alternatief na de tocht, en een aparte attentie voor kids en dames.

De omlopen kan je downloaden op www.svzomergem.be. Klik op de onderstaande afbeelding voor alle informatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s