Wegens het grote succes van de Kortweg-fietsvakanties worden de inschrijvingen voor de LM-fietsvakantie 2018 in Mojacar nu al geopend. Aarzel dus niet en verzeker u meteen van uw deelname!

De LM-fietsvakantie 2018 vindt plaats van zondag 6 tot en met zondag 13 mei (8 dagen, 7 nachten) in het vertrouwde Marina Playa 4* op 50 meter van de zee, op 3 km van het toeristische centrum van Garrucha en op 6 km van het oude centrum van Mojacar. De vluchten gebeuren vanuit Zaventem naar Almeria met Thomas Cook Airlines, aansluitend is er een bustransfer van 50 minuten naar het hotel.

Tijdens deze fietsvakantie kan je een week lang trainen als een wielerprof. Er is fietsbegeleiding in drie groepen, elk met eigen volgwagen met technische assistentie en bevoorrading voor en tijdens de ritten. Uw eigen koersfiets gaat met een professioneel fietstransport over de weg naar Spanje en staat in een afgesloten fietsenstalling in de ondergrondse hotelparking. Er is gratis gebruik van technisch/poetsmateriaal, een gratis dagelijkse wasdienst voor uw wielerkleding, gratis gebruik van fitness, sauna, stoombad en jacuzzi, gratis wifi, mogelijkheid tot massage, enz.

Het hotel is in volpension. De maaltijden zijn in buffetvorm met enorme keuze en water en huiswijn inbegrepen. Ruime kamers met grote bedden, zwembaden en grote tuin. Grote bar en aparte Irish pub met TV Vlaanderen. Iedere deelnemer krijgt een welkomstdrink, een goodiebag en een leuke verrassing. LM-leden krijgen extra een volledig LM-wielertenue. Deelnemingsprijs aan deze LM-fietsvakantie met Kortweg Cycling Travel is 845 euro. Toeslag voor single kamer 125 euro. Niet-fietser betaalt 100 euro minder.

De LM-fietsvakantie vindt plaats in de week van Hemelvaart (voor veel mensen slechts drie werkdagen). Inschrijven kan via www.kortweg.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s