De Tour is voorbij, tijd voor het serieuze werk! Zaterdag 29 juli start het tweede luik van de LM-Classics 2017 met de Marc Wauters Classic in Heusden-Zolder. In het centrum van deelgemeente Eversel op Sint-Baaf kan je starten voor 50, 100 of 150 km door het mooie zacht golvende Limburg.

Daarop volgen nog de Jurgen Vandewalle Classic in Ichtegem, een nieuwkomer op de LM-Classics-kalender en de vertrouwde proeven in Grobbendonk, Roeselare en Ertvelde. Alle info op deze website. Zelfs al nam je dit jaar nog niet deel, kan je dus nog steeds drie stempels verzamelen voor je gratis onderdeel van de prachtige LM-wieleruitrusting en in aanmerking komen voor de vele extra prijzen!

One thought

  1. Ik heb al 4 jaar achter elkaar de 150 km gedaan .
    Voor iedereen die dat aan kan voor 150 km te doen .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s