In het West-Vlaamse Ichtegem staat zaterdag 5 augustus de Jurgen Vandewalle Classic Bioracer op het programma, een interessante nieuwkomer op de agenda van de LM-Classics.

Cyclotoeristen kunnen er 60, 90, 125 of 155 km rijden tot in het Franse en West-Vlaamse heuvellandschap. VTT’ers kunnen kiezen uit 65, 55, 45 en 35 km. De start is aan het Sportcentrum, Keibergstraat in Ichtegem. Ook zondag kan er gefietst worden in Ichtegem (60 of 90 km met de koersfiets en 55, 45 of 35 km met de mountainbike). Je kan de verschillende trajecten downloaden op de website van WTC Blijf Jong.

Prachtige Marc Wauters Classic
De Jurgen Vandewalle Classic Bioracer komt een week na de geslaagde Marc Wauters Classic in Heusden-Zolder en een week voor het Militair Kamp Label op zondag 13 augustus in Grobbendonk. In Limburg genoten de vele honderden deelnemers van een rustig en zacht golvend parcours en zacht en droog zomerweer. Aan de aankomst was er een gratis massage voorzien door Naqui.

Later volgen nog West-Vlaanderens Mooiste (donderdag 24 tot zondag 27 augustus) in Roeselare en de Vriendschapstocht (zaterdag 2 september) in Ertvelde. Nog steeds voldoende kansen dus om drie stempels te verzamelen op je controlekaart om zo je gratis LM-wieleroutfit aan te vullen en in aanmerking te komen voor de vele extra-prijzen voor de laureaten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s