Met de helft meer deelnemers dan vorig jaar heeft de Jurgen Vandewalle Bioracer Classic in Ichtegem van vorig weekeinde zijn nieuwe plaats op de LM-Classicskalender dubbel en dik verdiend. Zowel de cyclotoeristen als de mtb’ers kwamen ruimschoots aan hun trekken in de winderige maar rustige en verrassende Westhoek. Sommigen moesten even schuilen voor een buitje, de meesten hielden het echter droog en konden nadien in de volle zon nagenieten van de rit.

Ook volgend weekeinde is er een LM-Classic. In Grobbendonk, in de stille maar mooie en fietsvriendelijke Kempen, staat het Militair Kamp Label van WTC Nete en AA op het programma op zondag 13 augustus. Ook hier zowel kansen voor cyclo (115, 95 en 65 km) als mbt (60, 45 en 30 km) en een Flanders Kids Tour met start om 9u30. Afspraak aan cc De Volle Vaart, Vaartkom 6 in Grobbendonk.

Grobbendonk is ook de ultieme kans om nog te starten met het getrouwheidsprogramma van de LM-Classics (3 deelnames is gratis onderdeel van de LM-wieleroutfit en kans op mooie extra-prijzen). Later volgen nog West-Vlaanderens Mooiste in Roeselare en de Vriendschapstocht in Ervelde.

 

 


One thought

  1. Hello,
    al iedere keer ontvang ik de mail over een fietsorganisatie 1 of 2 dagen ERNA. KAN U EENS NAZIEN OF deze fout recht te zetten is. Enkele dagen ervoor is toch normaal niet?
    Bedankt voor de moeite

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s