• Zaterdag 22 september om 9 uur, Sportpark Eeklo
  • Gratis goodiebag voor deelnemers in LM-wielertenue
  • Pop-up zorgshop tegen gunstprijzen in het LM-dorp

Eeklo is dit jaar de gaststad voor de Belgian Cycling Happening (BCH) van 21 tot 23 september naar aanleiding van de 50ste verjaardag van de organiserende club Wielercomité Eeklo. Deze wielerhappening is tegelijk de negende en laatste proef van de LM-Classics 2018. Voor die gelegenheid brengt de Liberale Mutualiteit op zaterdag 22 september ook het Grootste LM-peloton op de been.

De bedoeling is om zoveel mogelijk fietsers in LM-wielertenue te verzamelen onder de LM-boog aan het vernieuwde Sportpark in Eeklo. Dat zullen vooral laureaten zijn van de voorbije zeven jaar LM-Classics die op deze manier hun LM-trui en –fietsbroek verdienden.

Heb je een LM-wielertrui? Doe dan mee!
We verzamelen om 9 uur voor de groepsfoto en persmoment, en om 9.30 uur kan iedereen dan de start nemen voor een afstand en snelheid naar keuze: 25, 50, 80 en 120 km op de weg en 15, 25 of 50 km mountainbikeparcours. Alle soorten fietsen zijn toegelaten: koersfiets, mountainbike, e-bike, stadsfiets, tandem, enz.

De deelnemers aan het Grootste LM-peloton registreren zich best op voorhand op www.lm-classics.com. Zij krijgen ter plaatse bij hun gewone inschrijving voor de rit (slechts 5 euro voor vergunninghouders, 7 euro voor de andere) een extra-polsbandje waarmee ze na afloop gratis een mooi gevulde goodiebag ontvangen met attenties van LM en de partners van de LM-Classics. Een van hen, Naqi, geeft na afloop ook gratis deugddoende massages aan de deelnemers.

Win een kampioenentrui
Er is nog een fantastisch aandenken voorzien voor de 100ste geregistreerde voor het Grootste LM-peloton: die krijgt niets minder dan een gehandtekende Belgische kampioenentrui door Victor Campenaerts en Ann-Sophie Duyck van het BK Tijdrijden! De 100ste deelnemer wordt  op voorhand verwittigd en zal de trui ter plaatse overhandigd krijgen. Dus snel registreren, er is een winnaar onder u!

Voor de kleinsten
In de sporthal installeren we op zaterdag een heus LM-dorp. Met een parcours waar kinderen van 18 maanden tot 8 jaar verschillende soorten (loop)fietsen kunnen uitproberen. Breng een veiligheidshelmpje mee voor je zoon of dochter en laat ze gratis fietsen! Ze kunnen er ook kennismaken met onze kindervriend Lemmie. In het LM-dorp kan je ook terecht voor een pop-up zorgshop met allerlei producten rond fietsen en bewegen.

Eeklo maakt zich alvast op voor een schitterende wielerfeest en verwacht gespreid over de drie dagen liefst 5.000 deelnemers! Alle info op www.belgiancyclinghappening.be
en www.lm-classics.com.

Registreer je voor het grootste LM-peloton

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s