Volgende week is het dan eindelijk zo ver: op zaterdag 4 mei starten de LM-Classics 2019 met de Willems Veranda’s Classic in Herzele. Een prachtige organisatie langs een pittig maar verrassend parcours voor ieders mogelijkheden.

Ook dit jaar staan de LM-Classics garant voor fietsplezier voor jong en oud, voor scherp en iets minder goed getrainde wielerfanaten, voor mannen en vrouwen, voor mountainbikers en cyclotoeristen. De 9de editie van de LM-Classics telt niet minder dan 10 ritten, verspreid over het hele Vlaamse land.

De eerste afspraak is zaterdag 4 mei op de Burchtweide in Herzele. De Wijngaardvrienden zorgen er voor een kleurrijk en geanimeerd fietsevent. Voor de wegfietser zijn er niet minder dan zes afstanden tussen 25 en 140 km.  De mountainbikers komen aan hun trekken tussen 27 en 77 km door het hart van de Vlaamse Ardennen. Om 9.30 wordt het officiële startschot gegeven van de LM-Classics 2019 en is er een LM-groepsstart waar iedereen welkom is.

Alles is voorzien: bewaakte fietsenparking, goed en duidelijk uitgepijlde parcours, ruime en kwalitatieve bevoorrading op de controleposten, een aandenken en geschenk voor elke deelnemer, douches aan de aankomst, vrouwvriendelijke sanitaire voorzieningen onderweg, enz. En dat alles voor een zeer democratische deelnemingsprijs (vijf euro voor vergunninghouders op de meeste afstanden). Inschrijven ter plaatse. Radio Star zorgt aan de aankomst voor een après-fietsparty, er is kinderanimatie en een aparte kids-tocht, enz.

 

Wie deelneemt aan vijf van de tien LM-Classics en zijn afgestempelde controlekaart tijdig terugstuurt, ontvangt een onderdeel naar keuze van het gekende LM-wielertenue. Al deze laureaten (vijf deelnames of meer) komen op het einde van het jaar in aanmerking voor de prachtige prijzenpot met o.a. een Ridley-koersfiets, twee fietsvakanties met Kortweg Cycling Travel, helmen van Lazer en prijzen geschonken door Crelan en Grinta!

 

Alle verdere info (starturen, enz) en over het  volledige programma van de LM-Classics 2019 op deze site.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s