De eerste LM-Classic van 2019 is er een voor in de geschiedenisboekjes! Op deze foto’s is het niet te zien, maar de Willems Veranda’s Classic was voor echte Flandriëns en Flandriënnes. Koud, regen, hagelstenen, korrelsneeuw en een felle wind. Tussendoor stak de zon toch even de neus aan het venster, jawel. Bijna 1700 moedige fietsers en mountainbikers maakten er zaterdag & zondag in Herzele toch weer een groot succes van.

De negende editie van de LM-Classics gaat op zaterdag 18 mei voort met de Altebra Muur Classic in Ophasselt. Ook dit jaar worden trouwe deelnemers beloond: wie minstens vijf keer meerijdt tijdens de tien tochten en zijn afgestempelde controlekaart tijdig terugstuurt, krijgt een gratis onderdeel van de LM-wielertenue. Alle laureaten komen bovendien in aanmerking voor een prachtige extra-prijzenpot. Hoofdprijzen zijn opnieuw een Ridley-koersfiets of een wielerstage met Kortweg Cycling Travel in Spanje  en fietshelmen en sportbrillen van Lazer. Andere prijzen worden geschonken door Crelan, Grinta! en LM.

Bekijk hieronder het fotoverslag en het filmpje van de Willems Veranda’s Classic. Bekijk het volledig programma van de LM-Classics 2019. Het controleblad kan u hier downloaden. Dit is ook te vinden aan de inschrijvingen ter plaatse.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s