LM-dag op de LM-fietsvakantie met Kortweg Cycling Travel in Mallorca! Bij ideale fietstemperaturen reden de meer dan 50 deelnemers in LM-wielertenue naar het wondermooie Cap Formentor en de vuurtoren, een van de toeristische hoogtepunten van het eiland. Groep 1 deed nog een ommetje langs Col de Femenia en maakte op 112 km meer dan 2.000 hoogtemeters. Groep 2 hield het op 100 km, groep 3 bij 85 km. Opvallend veel vrouwelijke deelnemers aan deze fietsvakantie, een fenomeen dat we ook merkten bij de eerste LM-Classics van het jaar. Geniet van de foto’s en bemerk dat de fietsboog tijdens deze vakanties niet altijd gespannen staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s