Afgelopen zaterdag werd in Zomergem de LM-Classic Les Collines gereden. Net zoals de eerste rit van het seizoen in Herzele werd het opnieuw een editie voor echte flandriens. De regen in de ochtenduren hield heel wat deelnemers weg. Wie dacht dat het daarna droog zou blijven, was er ook aan voor de moeite. Regelmatig zorgden plensbuien voor verfrissing en voor ondergelopen straten en modderstroken langs het mooie parcours.

830 moedige mannen, vrouwen en jongeren verschenen uiteindelijk toch voldaan aan de aankomst. Voor alle vrouwelijke deelnemers was er extra cava om het leed te verzachten. Eén van de vlijtige fietsers was Luc Lasat, de Oostendenaar die rechtstreeks van de nachtploeg op zijn mountainbike sprong. Toen de meerderheid nog moest vertrekken had Luc de VTT al afgewerkt, respect!

Proficiat aan SV Zomergem met de geslaagde organisatie. Het prachtige en perfect uitgepijlde parcours zorgde voor heel wat tevreden deelnemers. Ook de warme douche achteraf werd gesmaakt.

Morgen meer nieuws over de volgende en vierde LM-Classic van het seizoen, komende zaterdag 22 juni in Vossem.

Klik op een foto om de diavoorstelling te starten. Meer foto’s vindt u op de website van SV Zomergem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s