Eén week na Les Collines is er zaterdag in Vossem (Tervuren) al de vierde LM-Classic van het seizoen. De Pro Cyclo Classic wordt een heuse feesteditie naar aanleiding van 105 jaar Café De Congo.

Pro Cyclo Vossem is na enkele jaren afwezigheid terug in de LM-Classics met één van de mooiste heuvelachtige en landelijke omlopen in Vlaams- en Waals-Brabant. Je kan in de Kouterstraat in Vossem starten voor 115, 75 of 35 km.

In en om het legendarische café De Congo (nog altijd het goedkoopste café van België) worden de deelnemers dit jaar extra verwend. Bij de start is er gratis koffie en koffiekoek. Onderweg is er natuurlijk uitgebreide bevoorrading om het pittige parcours aan te kunnen. Bij aankomst is er voor elke deelnemer een waardevolle herinnering én een gratis consumptie. Fietsende dames krijgen bovenop nog een glaasje cava aangeboden. En dat voor de deelnemingsprijs van 5 euro (7 euro voor niet-vergunninghouders).

Iedereen kan gratis het melkzuur laten wegmasseren door het team van Naqi. Pintjes en frisdrank na afloop kosten nog altijd maar één euro en na 17 uur kan er ook nog aangeschoven worden voor een barbecue aan de prijs van 15 euro.

(Inschrijven op voorhand bij kris.sommerijns@belgiancycling.be).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s