OP KOERS! is een informatie- en activiteitendag die elke fietser optimaal de fietswinter én 2020 in loodst. Op het menu staan informatiesessies van en tutorials door experten in training, voeding, bikefitting, sportverzorging en techniek. Maar ook initiaties rond het fietsen op de piste en veldrijden. Verder: gravelrides, Zwift-sessies, rollentraining, core stability en krachttraining in de fitness, massages, onderhoudstips, …

Inschrijven doet men via www.grinta.be/opkoers  en kost slechts € 15 (inclusief 1 consumptie) en daarvoor krijg je dag een hele dag inspiratie en informatie.

Met de medewerking van onder andere Cycling Vlaanderen, Sport Vlaanderen. Met de aanwezigheid van onder andere deze merken: Canyon, Cannondale, Peaty’s, Wahoo, Zwift, NAQI.

Met de aanwezigheid van deze experten: Kristof De Kegel (training), Jean Luc de Meyer (bikefitting), Bart De Schampheleire (techniek), Angélique Dupré (core stability), Jolien Lowyllie (voeding), Simon Van Langenhove (training), Yvan Carré (sportverzorging).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s