Nog twee mooie afspraken wachten ons met de LM-Classics. Zaterdag 31 augustus staat de gekende Vriendschapstocht van TC Houtland op de kalender met start en aankomst aan Sporthal De Hoge Wal.

Je kan er 38, 68, 105 of 135 km fietsen langs rustige wegen richting de Vlaamse Ardennen. Mountainbikers leggen 25, 37 of 50 km met doortocht in de brouwerij Van Steenberghe, en met een uniek parcours van 3 kilometer door de Zonneberg in Rieme, het grootste park voor zonne-energie in de Benelux. Er is ook een begeleide kidstour van 20 km.

Dit alles tegen de gekende LM-Classic voorwaarden: uniforme inschrijvingsprijs van 5 euro (+ 2 euro voor niet-vergunninghouders), gratis drankje bij aankomst, extra-attentie voor alle deelnemende dames, gratis fietsbewaking, douches, ruime bevoorrading onderweg enz.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s