Moederdag op komst en de winkels zijn nog niet open? Een fietsende vriendin, echtgenote of moeder? Verras haar met het gloednieuwe LM-wielertenue! Van een origineel en waardevol cadeau gesproken. Shirt en broek zijn speciaal aangepast aan het vrouwelijke silhouet (taillering, zeem,…). Vergeet ook de mouwloze lichtgewicht windstopper niet. Alles is verkrijgbaar van maat XS tot XXXL. En om het helemaal af te maken: sokken met het LM-logo, wintersokken in 100% merinoswol en handschoenen. Alles in de onberispelijke professionele Bioracer-kwaliteit en tegen onklopbare prijzen alleen te verkrijgen via onze LM-Zorgshop. Leden van LM krijgen extra 15 % korting. Bestel snel, zodat uw geschenk op tijd arriveert!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s