Door de corona-pandemie kunnen de LM-Classics 2020 niet doorgaan. Maar niet getreurd! Wat een feestjaar moest worden voor 10 jaar LM-Classics doen we volgend jaar dubbel en dik over. Het nieuwe LM-wielertenue, het gevulde programma met 10 (of meer!) LM-Classics, de fantastische prijzenpot met dubbele hoofdprijzen en vele extra-prijzen: in 2021 maken we er extra werk van.

Dat betekent niet dat je dit jaar niet meer op de fiets kan. Sommige organisatoren van de geplande LM-Classics overwegen om hun toertocht hoe dan ook nog te laten doorgaan, eventueel in een afgeslankte vorm die beantwoordt aan het corona-protocol dat is opgemaakt door Cycling Vlaanderen. Dit houdt onder andere in dat je bij de plaatselijke organisator vooraf moet ingeschreven zijn om te kunnen deelnemen. Op deze tochten kan je dit jaar geen stempels verzamelen voor het LM-wielertenue en voor extra-prijzen. LM zal deze organisaties, waarvan de meeste reeds jaren trouwe partners zijn van de LM-Classics, wel aankondigen via haar sociale en andere mediakanalen, en zij kunnen ook gebruikmaken van de LM-logistiek (startboog, spandoeken, uitpijlingsbordjes, enz). Houd de mediakanalen van LM-Classics en van Cycling Vlaanderen in de gaten om te zien waar je de komende maanden nog kan deelnemen aan deze georganiseerde tochten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s