Op zaterdag 28 augustus en zaterdag 4 september staan er opnieuw twee LM-Classics op de agenda. In Ertvelde kan je meedoen aan de ondertussen gekende Vriendschapstocht. De Livinusbike in Sint-Lievens-Houtem is dan weer een nieuwkomer op de kalender van de LM-Classics.

Met start aan het sportcomplex Hoge Wal in de Guldensporenlaan kan je zaterdag 28 augustus in Ertvelde starten voor 25 of 47 km vtt en 38, 70 of 105 km cyclo. De starturen zijn van 8 tot 14 uur. Zoals steeds is er ruime bevoorrading onderweg voorzien, sanitair en douches, gratis fietsbewaking en een gezellige après-fiets in de cafetaria of op het terras. Ook dit jaar kunnen de mountainbikers de Zonneberg in Rieme beklimmen, dat is het grootste park voor zonne-energie in de Benelux. Een exclusieve attractie!

Op zaterdag 4 september geven we dan voor het eerst de start in Sint-Lievens-Houtem, nadat de Livinusbike vorig jaar uiteraard werd afgelast wegens corona. De organisatoren tekenden liefst tien super groene parcours uit aan de zuidkant van Gent en de aanloop naar de Vlaamse Ardennen. Mountainbikers kunnen kiezen uit 125, 100, 76, 62 en 40 km. Cyclotoeristen wagen zich aan 132, 106, 86, 66 of 47 km. De start is aan Basisschool Hofkouter, Schoolstraat 4 in Sint-Lieven-Houtem. Let op: er kan slechts gestart worden van 7 tot 10 uur!

Voor beide tochten kan je zowel ter plaatse inschrijven als vooraf via Cycling.Vlaanderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s