De LM-Classics volgen elkaar nu snel op. Na de vierdaagse van West-Vlaanderens Mooiste in Roeselare, met duizenden fietsers die alle hoeken van de provincie verkende en doorkruisten, zijn we zaterdag 1 september te gast bij TC Houtland in Ertvelde voor hun Vriendschapstocht. Aan Sporthal De Hoge Wal in de Guldensporenlaan 34 in Ertvelde kan je kiezen tussen cyclotochten van 38, 68, 105 en 135 km en vtt-tochten van 25, 37 of 50 km.

De vtt-tochten en de cyclo van 38 km hebben een bevoorrading in de brouwerij Van Steenberghe (Augustijn). Ook bij aankomst krijg je in ruil voor het polsbandje nog een lekkere Augustijn of frisdrank. Zoals op alle LM-Classics kan je onderweg op rekenen op uitgebreide bevoorrading met sanitaire voorzieningen, bewaakte fietsparking en douchegelegenheid aan de startplaats én een gezellige nababbel. Zoals steeds is er een LM-groepsstart om 9u30 waarna iedereen een afstand naar keuze kan afleggen.

Vergeet u ondertussen ook niet gratis te registreren voor het Grootste LM-peloton op de afsluitende LM-Classic van dit jaar, de Belgian Cycling Happening in Eeklo. Wie om 9u in LM-wielertenue aan de start verschijnt, krijgt na afloop een waardevolle goodiebag. De honderdste ingeschrevene wint een gehandtekende Belgische kampioenentrui tijdrijden!

 

One thought

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s